Smart waste platform: vulgraadmeter

WAT IS DE SMART WASTE PLATFORM?

Het Smart Waste Container Vul Level Meetsysteem is (naast een goed galgjewoord) is – simpel gezegd – een vulgraadmeter. Gecombineerd met software kan de Smart Waste de meten hoe vol de afvalcontainer zit. Daarbij voorspelt de Smart Waste ook nog hoe lang het duurt voordat de maximale vulgraad is bereikt. Op deze manier weet je dus precies hoe veel vrachtwagens je nodig hebt om de volle containers op te halen.

Een andere leuke spel: de Smart waste unit heeft ook een temperatuur sensor.

HOE WERKT DE SMART WASTE?

De Smart Waste werkt door middel van een sensor dat draadloos data verzendt naar de server. Onze software (WS Office) analyseert de data en converteert het naar makkelijk leesbare rapporten. Dit systeem vertelt je ook over wat voor container gaat, hoe groot deze is, wat voor afval er in zit en waar hij staat. Ook kan de software op basis van de vulgraad en jouw eigen eisen uitrekenen welke route het meest handig is om te rijden! Zo is het ook duidelijk hoe veel en wat voor voertuigen er nodig zijn voor een bepaalde ophaalroute.

WAT IS HET VOORDEEL VAN SMART WASTE?

Naast alle handige vernuftigheden die hierboven zijn uitgelegd, kan het meetsysteem geplaatst worden op alle soorten afvalcontainers, van wat voor grootte of afvaltype dan ook! De verzamelde data is elk moment van de dag beschikbaar. Dat komt doordat de draadloze aansluiting met de server, met gebruik van GPRS, G4 of NB-IOT.

Maar, wat stiekem het beste is: met de smarte waste platform kun je tot 40% besparen op kosten in de afval logistiek. Dat komt doordat je met de Smart Waste precies weet hoe veel voertuigen je nodig hebt en welke routes deze moeten rijden. Op deze manier optimaliseer je benzine verbruik! Bovendien stoot je ook nog eens minder CO2 uit.

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

  • Het meetsysteem functioneert onder alle soorten weersomstandigheden
  • Logistieke optimalisatie: minder benzine verbruik
  • CO2 reductie
  • Automatische route planning
  • Temperatuur meter
  • Automatische alert bij bereiken van vullevel via SMS of mail
  • Verschillende soorten data transmissies worden ondersteund, zoals: G2, G4, NB-IOT, Cat M
Service Title

Description about your services.

Service Title

Description about your services.