RSoffice CMS

WAAROM HEBBEN WE RS OFFICE ONTWIKKELD?

Het belangrijkste doel van WSS is om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. Dat is nogal een grote taak, dus dat kunnen we niet alleen. Als we de CO2 voetafdruk willen verlagen en willen toewerken naar een circulaire economie, moeten we dat met zijn allen doen. Voor sommige bedrijven is het lastig om de stap naar duurzaamheid te maken. Duurzaamheid is zoiets groots. Waar begin je dan? Om zoiets groots aan te pakken, moet je het opdelen in kleine bereikbare stukjes. Dat is waar WSS de hoek om komt spieken.

WAT IS RS OFFICE?

Om deze duurzame stap te maken is het nodig om afval te scheiden. Zo kunnen we deze kostbare materialen hergebruiken. Het is dus nodig om je afval ‘ te managen’. WSS helpt je daarbij. Dit vergt een klein beetje uitleg. Hoofdzakelijk doen we dat door middel van 2 manieren:

– Wij produceren high tech producten die u helpen met het verzamelen van gegevens die er voor zorgen dat u zicht heeft op uw afvalmanagement. Deze gegevens hebben bijvoorbeeld betrekking op: hoeveel afval en wat voor soort afval er wordt ingezameld, welke burgers gebruik maken van welke containers, hoe vol afvalcontainers zitten, waar uw vuilniswagens zijn en welke routes ze (moeten) rijden. Dit is nog maar een selectie.

– Dan bieden we ook nog RSOffice! RS Office is het geïntegreerde controlecentrum. Ten eerste zet deze software alle gegevens om in bruikbare documenten en rapporten. Ten tweede helpt dit programma de afvalstromen te beheren. U kunt bijvoorbeeld zwarte of witte lijsten maken voor bepaalde gebruikers, uw vuilniswagens volgen, de batterijstatus op afstand controleren, containers op afstand vergrendelen of openzetten voor feestdagen en het vulniveau van containers controleren.

HOE WERKT HET?
Ons doel was was om software te ontwikkelingen waarvoor uw ICT-afdeling zich minimaal hoeft in te spannen. RSOffice is daarom gelukkig ontzettend makkelijk om mee te werken.

RSSoffice vereist geen installatie. Het werkt vanuit uw webbrowser. Zoals eerder vermeld, kan RSOffice worden gebruikt voor zowel informatiebeheer en / of operationeel beheer.

De verzamelde gegevens kunnen worden omgezet in rapporten van wat voor bestand dan ook (bijv. EXCEL). Ook kunnen containers en inzamelvoertuigen eenvoudig worden bediend vanaf uw computer of uw smartphone. RSOffice ondersteunt PC, Apple, Linux en Android. Verder kunt u altijd bij WSS terecht voor ondersteuning, onderhoud en beheer.

HOE KAN RSOFFICE U VOORDEEL BIEDEN?
RSOffice maakt het proces van afvalinzameling, afvalscheiding en afvalverdeling inzichtelijk en beheersbaar. Op deze manier kunt u met relatief weinig moeite een grote stap zetten in de richting van duurzaamheid. Wij zeggen altijd maar: meten is weten! Ook niet onbelangrijk: het efficiënt beheren van uw afval, helpt u op lange termijn op koste te besparen.