Er wordt meer voedsel geproduceerd dan nodig is om wereldwijd iedereen van voedsel voorzien

En toch lijdt 1 op de 9 mensen aan honger. Dat is in totaal 793 miljoen mensen. Er gaat hier dus iets ernstig mis… Bij WSS weten we: dat kan en moet ook beter. Als we hergebruiken leven we zuiniger op alle fronten. We verspillen minder grondstoffen, geld en energie. Kortom: alles wordt er beter op. Toch is deze stap voor veel bedrijven en beleidsmakers lastig te maken. Hoe kunnen we dat het beste doen?

Makkelijk

Alle problemen snel opgelost

Het RsVehicle systeem meet secuur en herkent errors binnen een fractie van een seconde.

Overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk en veilig

Op het dashboard kan de bestuurder alle nodige informatie inzien. Het systeem werkt geautomatiseerd.

Veilig

Dataverzameling met zorg

We houden van een goed milieu, maar ook van veiligheid. De datatransmissie van RsVehicle is daarom strikt beveiligd.

krijg overzicht over uw vierwielcontainers

Het systeem waardoor u het weer op een rijtje krijgt

Het RsVehicle systeem bestaat uit een plaatje in de vierwielcontainer, de meet-arm en de dashboardcomputer. Via het plaatje kan het systeem alle gegevens over de container herkennen, en de meetarm is in staat om nauwkeurig het gewicht van de container te meten.

maak direct aanpassingen

Deze gegevens worden direct draadloos verzonden van de boardcomputer naar de 'Cloud' in de bijbehorende RSOffice software. Daar kunt u vanaf uw desktop, tablet of smartphone de gegevens overzichtelijk inzien.

Automatisch of handmatig

Is de container te zwaar of is er een andere actie nodig? Geen probleem. De dashboard geeft een melding en de bestuurder hoeft simpelweg op een pictogram op het touchscreen indrukken. Het systeem kan ook, als u dat wilt, handmatig gebruikt en ingesteld worden.

Voorkom vervelende conflicten

Het beheren van de distributie van mini-afvalcontainers kan zijn uitdagingen hebben. U wilt weten of uw burgers de juiste maat minicontainer hebben gekregen of niet dezelfde minicontainer tweemaal in een route hebt geleegd. Als mensen meerdere containers hebben, moeten lasten eerlijk worden verdeeld.
Zijn de containers wel door de gemeente afgegeven of bij de groothandel gekocht? Dit soort situaties kan onplezierige discussies en situaties voor inzamelaars veroorzaken. Met de RSVehicle kunnen we duidelijkheid scheppen.

makkelijke systeem upgrades

De nieuwe WSS boordcomputer op de truck is gebaseerd op het Windows 7-besturingssysteem. De software kan gemakkelijk worden geüpgraded.

niet alleen handig, ook mooi

Het 8-inch kleuren touchscherm maakt het eenvoudig om het registratieproces voor containers te volgen. Dankzij de hoge resolutie is het scherm gemakkelijk leesbaar, zelfs in het helderste daglicht.

geheel beveiligde data

De verzending van registratiegegevens van het RSVehicle systeem naar het RSOffice-integrale controlecentrum maakt gebruik van een beveiligd protocol om uw gegevens volledig te beschermen.

Maak zwarte lijsten

Als een op de zwarte lijst geplaatste container is geladen, geeft de boordcomputer een waarschuwing en wordt weergegeven aan welke laadzijde de gebeurtenis plaatsvond. Met deze specifieke informatie kan de bestuurder de actie zelf bepalen

Extra of aanpasbare opties

Optioneel weegsysteem

Het is mogelijk om een weegsysteem of andere sensoren aan te sluiten op de boordcomputer.

Extra monitorboxen

Het is mogelijk om extra monitoren op achterzijde van de truck te monteren, zodat de inzamelaars tijdens het laden informatie kunnen bekijken.

Container identificatie

Ingebouwde RFID-chip

  • De containers worden geidentificeerd aan de hand van een ingebouwde RFID chip

Verschillende RFID tags mogelijk

  • Het systeem kan bakken identificeren met ofwel Barcode of RFID-identificatie.​
  • Verschillende RFID-tags worden geaccepteerd, zoals LF (lage frequentie 125 kHz en 134 kHz) of UHF (ISO 18000).

WSS staat altijd voor u klaar

Wij passen alles aan, aan behoefte

Elk bestuur of bedrijf is anders, en heeft daardoor ook net iets andere wensen. Daarom denken we graag met u mee om alles zo in te richten zodat u uw afval makkelijk kunt managen. Dankzij samenwerkingen kunnen we u altijd voorzien van de juiste hulp & service op maat.

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

U wilt met WSS de stap naar overzicht en duurzaamheid zetten. Wat nu?

U heeft dit gelezen en weet: ik wil meer overzicht, ik wil makkelijk kunnen besturen en wil besparen. U weet ook ongeveer wat u zou willen. Wat nu? Ja, okee, u belt ons en maakt een afspraak, maar hoe gaan we dan verder? Lees ons stappenplan en weet wat u te wachten staat.

Of bekijk onze andere systemen

De smart waste

De smart waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Rs Vehicle

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Barrow

Dankzij de Barrow kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.