Er wordt meer voedsel geproduceerd dan nodig is om wereldwijd iedereen van voedsel voorzien

En toch lijdt 1 op de 9 mensen aan honger. Dat is in totaal 793 miljoen mensen. Er gaat hier dus iets mis! Als we hergebruiken leven we zuiniger op alle fronten. We verspillen minder grondstoffen, geld en energie. Kortom: alles wordt er beter op. Toch is deze stap voor veel bedrijven en beleidsmakers lastig te maken. Hoe kunnen we dat het beste doen?

Makkelijk

Alle problemen snel opgelost

RSOffice meet secuur, checkt gebruikersgegevens en herkent errors binnen een fractie van een seconde.

Overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk en veilig

Op het dashboard kan de bestuurder alle nodige informatie inzien. Het systeem werkt geautomatiseerd.

Veilig

Dataverzameling met zorg en overzicht

We houden van een goed milieu, maar ook van veiligheid. De datatransmissie van RsVehicle gaat met uiterste zorg.

krijg overzicht op uw containers

alle data veilig en overzichtelijk

De RsVehicle registreert alle gegevens Nadat de registratiegegevens zijn opgeslagen, worden de gegevens direct draadloos verzonden van de boordcomputer naar de bijbehorende RSOffice software. Daar kunt u vanaf uw desktop, tablet of smartphone de gegevens overzichtelijk inzien en beheren.

Automatisch of handmatig

Wanneer een actie van de bestuurder vereist is, kan hij eenvoudig een pictogram op het touchscreen indrukken, maar meestal is er helemaal geen actie vereist.

Maak zwarte lijsten

Als een op de zwarte lijst geplaatste container is geladen, geeft de boordcomputer een waarschuwing en wordt weergegeven aan welke laadzijde de gebeurtenis plaatsvond. Met deze specifieke informatie kan de bestuurder snel en efficiënt handelen.

Voorkom vervelende conflicten

Het beheren van de distributie van mini-afvalcontainers kan zijn uitdagingen hebben. U wilt weten of uw burgers de juiste maat minicontainer hebben gekregen of niet dezelfde minicontainer tweemaal in een route hebt geleegd. Als mensen meerdere containers hebben, moeten ze ervoor betalen.
Zijn de containers wel door de gemeente afgegeven of  bij de groothandel gekocht? Dit soort situaties kan onplezierige discussies en situaties voor inzamelaars veroorzaken. Met de RSVehicle kunnen we duidelijkheid scheppen.

makkelijke systeem upgrades

De nieuwe WSS boordcomputer op de truck is gebaseerd op het Windows 7-besturingssysteem. De software kan gemakkelijk worden geüpgraded wanneer er nieuwe boardcomputers worden geïntroduceerd die zijn gebaseerd op Windows 10.

niet alleen handig, ook mooi

Het 8-inch kleuren touchscherm maakt het eenvoudig om het registratieproces voor containers te volgen. Dankzij de hoge resolutie is het scherm gemakkelijk leesbaar, zelfs in het helderste daglicht.

overzichtelijke dataverzameling

De verzending van registratiegegevens van het RSVehicle systeem naar het RSOffice-integrale controlecentrum maakt gebruik van een beveiligd protocol om de gegevens volledig te beschermen.

RSoffice

Alle verzamelde gegevens kunnen worden geëxporteerd naar uw containerbeheerpakket maar u kunt ook alles gegevens beheren in RSOffice.

Extra of aanpasbare opties

Optioneel weegsysteem

Het is mogelijk om een weegsysteem of andere sensoren aan te sluiten op de boordcomputer.

Extra monitorboxen

Het is mogelijk om extra monitoren op achterzijde van de truck te monteren, zodat de inzamelaars tijdens het laden informatie kunnen bekijken.

Container identificatie

Ingebouwde RFID-chip

  • De containers worden geidentificeerd aan de hand van een ingebouwde RFID chip

Verschillende RFID tags mogelijk

  • Het systeem kan bakken identificeren met ofwel Barcode of RFID-identificatie.​
  • Verschillende RFID-tags worden geaccepteerd, zoals LF (lage frequentie 125 kHz en 134 kHz) of UHF (ISO 18000).

WSS staat altijd voor u klaar

Wij passen alles aan, aan behoefte

Elk bestuur of bedrijf is anders, en heeft daardoor ook net iets anders nodig. Daarom denken we graag met u mee om alles zo in te richten zodat u uw afval makkelijk kunt managen. Dankzij samenwerkingen kunnen we u altijd voorzien van de juiste hulp & service op maat.

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

U wilt met WSS de stap naar overzicht en duurzaamheid zetten. Wat nu?

U heeft dit gelezen en weet: ik wil meer overzicht, ik wil makkelijk kunnen besturen en wil besparen. U weet ook ongeveer wat u zou willen. Wat nu? Ja, okee, je belt ons en maakt een afspraak, maar hoe gaan we dan verder? Lees ons stappenplan en weet wat u te wachten staat.

Of bekijk onze andere systemen

De smart waste

De smart waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Rs Vehicle

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Barrow

Dankzij de Barrow kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.