CONTAINER IDENTIFICATIESYSTEEM

RSvehicle is de oplossing voor het geregistreerd inzamelen van containers met RFID chip. Het registratiesysteem zorgt voor een kostenbesparende efficiëntie manier van containerregistratie. Chips van alle merken en soorten kunnen geregistreerd worden geledigd. Het doel is om het inzamelen van containers duurzamer, schoner en slimmer te maken met minder CO2 uitstoot en minder voertuigbewegingen. Dit doen wij door een slimme routekeuze, registratietechnologie en weging van de containers.

Snelle oplossing van errors

Het RSvehicle systeem registreert secuur en herkent afwijkingen binnen een fractie van een seconde.

Gebruiksvriendelijk systeem

Op het dashboard kan de chauffeur alle nodige informatie inzien. Het systeem werkt volledig automatisch.

Dataverzameling met zorg

We houden van een goed milieu, maar ook van veiligheid. De datatransmissie van RSvehicle is daarom strikt beveiligd.

Met RSvehicle zijn onduidelijkheden over uw registratie van uw containers verleden tijd

nauwkeurige gewichtmetingen & registratie van gegevens

Het RSvehicle systeem bestaat uit een plaatje in de container, de meet-arm en de dashboardcomputer. Via het plaatje kan het systeem alle gegevens over de container herkennen, en de meetarm is in staat om nauwkeurig het gewicht van de container te meten.

beheer alles in de bijbehorende software

Deze gegevens worden direct draadloos verzonden van de boardcomputer naar de 'Cloud' in de bijbehorende RSOffice software. Daar kunt u vanaf uw desktop, tablet of smartphone de gegevens overzichtelijk inzien.

Automatisch of handmatig in te stellen

Is de container te zwaar of is er een andere actie nodig? Geen probleem. De dashboard geeft een melding en de bestuurder hoeft simpelweg op een pictogram op het touchscreen indrukken. Het systeem kan ook, als u dat wilt, handmatig gebruikt en ingesteld worden.

Voorkom vervelende conflicten

Het beheren van de distributie van mini-afvalcontainers kan zijn uitdagingen hebben. U wilt weten of uw burgers de juiste maat minicontainer hebben gekregen of niet dezelfde minicontainer tweemaal in een route hebt geleegd. Als mensen meerdere containers hebben, moeten lasten eerlijk worden verdeeld.
Zijn de containers wel door de gemeente afgegeven of bij de groothandel gekocht? Dit soort situaties kan onplezierige discussies en situaties voor inzamelaars veroorzaken. Met de RSvehicle kunnen we duidelijkheid scheppen.

makkelijke systeem upgrades

De nieuwe WSS boordcomputer op het inzamelvoertuig is gebaseerd op het Windows besturingssysteem. De software kan gemakkelijk worden geüpgrade.

niet alleen handig, ook mooi

Het 8-inch kleuren touchscherm maakt het eenvoudig om het registratieproces voor containers te volgen. Dankzij de hoge resolutie is het scherm gemakkelijk leesbaar, zelfs in het helderste daglicht.

geheel beveiligde data

De verzending van registratiegegevens van het RSvehicle systeem naar het RSoffice integrale controlecentrum maakt gebruik van een beveiligd protocol om uw gegevens volledig te beschermen.

autorisatielijst

Het systeem herkent de chip en controleert de chip op de autorisatielijst. Als een chips op de lijst is opgenomen dat hij niet geleegd mag worden blokkeert het systeem de container. De beladers worden gewaarschuwd met hoorbare en visuele signalen.

U kunt ook extra opties kiezen:

Optioneel weegsysteem

Het is mogelijk om een weegsysteem of andere sensoren aan te sluiten op de boordcomputer.

Extra monitorboxen

Het is mogelijk om extra monitoren op achterzijde van de truck te monteren, zodat de inzamelaars tijdens het laden informatie kunnen bekijken.

Op de computer in de cabine kan de chauffeur alles volgen

Volg de beweging van de container

Check de dataverbinding en de connectiviteit

Een systeem met RFID technologie

Het systeem heeft een ingebouwde RFID-chip

Optioneel zijn er verschillende RFID tags mogelijk

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

Begin nu: krijg de controle over uw containers weer terug.

U heeft dit gelezen en weet: ik wil meer overzicht, makkelijk kunnen besturen en besparen. Wat nu? U belt ons op, vertelt uw wensen, en wij maken een op maat gemaakt plan met u.

Of bekijk onze andere systemen

De Smart Waste Vulgraadmeter

De Smart Waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Het RSvehicle registratiesysteem

Registratie van containers is nog nooit zo makkelijk geweest

Het Accello container ID toegangssysteem

Met de Accello kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.