Met de Smart Waste is vuilnis naast de afvalcontainer verleden tijd

secure meting & analyse via de ultrasone sensor

Een van de belangrijkste elementen van de Smart Waste vulgraadmeter is de ultrasone sensor. Zij meet en registreert. Deze metingen worden via internet draadloos verzonden naar de bijbehorende software

de software calculeert en voorspelt

In de bijbehorende software worden alle gegevens geanalyseerd. Hierdoor kunnen nauwkeurige routes worden berekend voor de afvalwagens, en kunt u tot 50% in logistieke kosten besparen.

Werk slimmer

De Smart Waste bestaat uit verschillende vooruitstrevende technologien zoals GPRS, een Ultrasonische sensor en CMS software.

Bespaar

De Smart Waste voorspelt hoe lang het duurt voordat de maximale vulgraad is bereikt. Niet alleen neemt dit werk uit handen, u kunt ook secuur uw ledigingsmomenten managen.

CO2 reductie

Dankzij de secure analyse zet u nooit te veel wagens en manschap in, en verbruikt u nooit te veel energie en stoot u minder CO2 uit.

Wat kan deze high tech vulgraadmeter nog meer?

Ingebouwde tiltmeter

De Smart Waste registreert en alarmeert als er verzakkingen zijn, of andere opvallende verschuivingen zijn in tilt.

automatische routeberekening

De software kan op basis van de vulgraadmeting, het type afval, het aantal beschikbare inzamelvoertuigen en uw eigen eisen uitrekenen welke route het meest handig is om te rijden.

stuurt sms-alerts

De Smart Waste stuurt automatische alerts via SMS of mail bij opvallende metingen en veranderingen.

Verschillende datatransmissies

Verschillende soorten data transmissies worden ondersteund, zoals: G2, G4, NB-IOT, Cat M, Lora

De Smart Waste werkt bij weer en wind

temperatuurmeting

De Smart Waste meet niet alleen de vulgraad. Ook registreert hij de type container, soort afval en maakt hij temperatuurmetingen.

bestand tegen extreem weer

Hagel, storm, regen of zonneschijn. Het maakt voor de Smart Waste niet uit. De technologie is aangepast op alle weersomstandigheden.

Krijg overzicht op uw afvalprocessen

In de software vindt u alle data en gegevens overzichtelijk terug

De Smart Waste meet niet alleen de vulgraad. Ook registreert hij op wat voor container hij zit, hoe groot deze is, wat voor afval er in zit, de locatie en temperatuur.

u heeft overal toegang tot de informatie

De Smart waste heeft een draadloze aansluiting met de server met gebruik van GPRS, G4 of NB-IOT. U heeft dus altijd en overal toegang tot de data.

past op alle type containers

Groot, klein, dik, dun, het maakt niet uit. De Smart Waste past op elk type afvalcontainer.

Gebruiksvriendelijkheid staat bovenaan

Als je beleid voert, heb je vaak al genoeg op je TO DO-list staan. Het is begrijpelijk dat de overstap maken naar duurzaamheid voor sommige mensen daarom groot lijkt. Daarom staat gebruiksvriendelijkheid bij WSS hoog in het vaandel. Onze systemen moeten management makkelijker, overzichtelijker en prettiger maker. Voor ingewikkelde interfaces, ellenlange handleidingen of onhandige installaties is er gespecialiseerd personeel nodig. WSS wil graag dat onze technologie te snappen is door iedereen. 

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

Of bekijk onze andere systemen

De Smart Waste Vulgraadmeter

De Smart Waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Het Rs Vehicle afvalwagensysteem

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Accello Container ID & Lock systeem

Met de Accello kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.