Bespaar in logistieke kosten

0 %
besparen onze klanten gemiddeld met de Smart Waste Vulgraadmeter

Duurzamer worden is een grote taak. Een taak zo groot als deze, kun je het beste opdelen in kleine stukjes. Wij roepen bij WSS: meten is weten. Als je meet, krijg je overzicht. Als je overzicht hebt, kun je beleid voeren. Met dat beleid kun jij je bijdrage maken aan een duurzamere samenleving. Niet alleen draag je bij aan minder verspilling van grondstoffen, je draagt ook bij aan een zuinigere en efficiente werkwijze. Lees meer over hoe je kunt bijdragen aan een duurzamer milieu.

Krijg overzicht

Een geavanceerde meter

De Smart Waste meet, berekent en registreer de nodige informatie over de container. Met de CMS software kunt u alle data overzichtelijk inzien.

Delegeer

Berekent en voorspelt

De Smart Waste voorspelt hoe lang het duurt voordat de maximale vulgraad is bereikt. Niet alleen neemt dit werk uit handen, ook kunt u secuurder managen.

Word zuinig

Geen verspilling meer

Verbruik alleen wat nodig is. Door de precieze analyse zet u nooit te veel wagens en manschap in en verbruikt u nooit te veel energie.

Nooit meer uitpuilende afvalcontainers

Weet alles over uw container

De Smart Waste meet niet alleen de vulgraad. Ook registreert hij op wat voor container hij zit, hoe groot deze is, wat voor afval er in zit en waar hij staat. Al deze gegevens helpen u om in een oogopslag te kunnen zien wat er met welke container aan de hand is.

Altijd toegang tot alle informatie over uw containers

De Smart waste heeft een draadloze aansluiting met de server met gebruik van GPRS, G4 of NB-IOT. U heeft dus altijd en overal toegang tot de data.

automatische routeberekening

De bijbehorende software kan op basis van de vulgraadmeting en uw eigen eisen uitrekenen welke route het meest handig is om te rijden.

Gebruiksvriendelijkheid staat bovenaan

Als je beleid voert, heb je vaak al genoeg op je TO DO-list staan. Het is begrijpelijk dat de overstap maken naar duurzaamheid voor sommige mensen daarom groot lijkt. Daarom staat gebruiksvriendelijkheid bij WSS hoog in het vaandel. Onze systemen moeten management makkelijker, overzichtelijker en prettiger maker. Niemand wil ingewikkelde interfaces, ellenlange handleidingen of onhandige installaties. Ons credo is: simpele en bruikbare systemen voor iedereen. 

Draadloze verbinding

De Smart Waste werkt door middel van een sensor dat draadloos data verzendt naar de server.

past op alle soorten containers

Groot, klein, dik, dun, het maakt niet uit. De Smart Waste past op elke afvalcontainer.

stuurt sms-alerts

De Smart Waste stuurt automatische alert bij het bereiken van vullevel via SMS of mail

Verschillende datatransmissies

Verschillende soorten data transmissies worden ondersteund, zoals: G2, G4, NB-IOT, Cat M

Werkt bij weer en wind

temperatuurmeting

De Smart Waste meet niet alleen de vulgraad. Ook registreert hij de type container, soort afval en maakt hij nauwkeurige temperatuursmetingen.

bestand tegen extreem weer

Hagel, storm, regen of zonneschijn. Het maakt voor de Smart Waste niet uit. De technologie is aangepast op alle weersomstandigheden.

RSOffice

De software die inzicht brengt

  • RSOffice is de software waarin u alle data overzichtelijk kunt inzien

Bekijk routes

  • Zie overzichtelijk alle routes en pas gelijk aan

Vanaf uw desktop, smartphone of tablet

  • RSOffice hoeft niet geinstalleerd te worden. Open de software overal vanaf uw telefoon.

WSS staat altijd voor u klaar

Wij passen alles aan, aan behoefte

Elk bestuur of bedrijf is anders, en heeft daardoor ook net iets anders nodig. Daarom denken we graag met u mee om alles zo in te richten zodat u uw afval makkelijk kunt managen. Dankzij samenwerkingen kunnen we u altijd voorzien van de juiste hulp & service op maat.

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

U wilt met WSS de stap naar overzicht en duurzaamheid zetten. Wat nu?

U heeft dit gelezen en weet: ik wil meer overzicht, ik wil makkelijk kunnen besturen en wil besparen. U weet ook ongeveer wat u zou willen. Wat nu? Ja, okee, je belt ons en maakt een afspraak, maar hoe gaan we dan verder? Lees ons stappenplan en weet wat u te wachten staat.

Of bekijk onze andere systemen

De smart waste

De smart waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Rs Vehicle

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Barrow

Dankzij de Barrow kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.