Misverstanden over uw containers zijn met het Antenna Systeem verleden tijd

het antenna systeem traceert waar uw containers zijn opgehaald of achtergelaten

Antenna is een low cost detectiesysteem, dat de locatie van uw transportcontainer registreert. De antenne en een kleine unit wordt op de container geplaatst. De antenne kan via GPRS moeiteloos de locatie van uw container traceren.

de antenna registreert alle belangrijke data

Bovendien zorgt het Antenna systeem ervoor dat belangrijke gegevens, niet alleen de locatie, maar ook de datum en tijd, vrachtwagen- en containernummer, of hij is opgehaald of achtergelaten, worden geregistreerd.

In de software kunt u deze data overzichtelijk terugvinden

Deze data worden draadloos verzonden en opgeslagen in de bijbehorende software. In de software kunt u vanaf uw smartphone, Ipad of desktop alle gegevens inzien en downloaden.

Werk slimmer

De Antenna bestaat uit vooruitstrevende technologie zoals GPRS en CMS software. Met weinig moeite, haalt u betere resultaten.

Verlies geen containers meer

Met het Antenna systeem bespaart u niet alleen in kosten doordat uw containers niet meer zoek raken.

Een stap naar duurzaamheid

Met de Antenna hoeft u nooit meer een rit twee keer te maken, en stoot u dus minder CO2 uit.

Andere interessante specificaties van de Antenna

het systeem is low cost

Veel trackers kosten op termijn veel geld vanwege de kwaliteit en batterijleven. De Antenna is gemaakt van duurzame technologie waardoor u veel kosten bespaard zullen blijven.

batterij met lange levensduur

Trackers kunnen hartstikke handig zijn... behalve als de batterij leeg is en u de verbinding kwijt raakt. De Antenna heeft daarom een batterij met lange levensduur.

een geautomatiseerd systeem

Uw bestuurders zich geen zorgen hoeven te maken over het bedienen van ingewikkelde apparaten. De Antenna werkt volledig draadloos en geautomatiseerd en synchroniseert uit zichzelf.

handig klein en duurzaam systeem

De Antenna is een echte powerhouse. Toch hebben we de unit klein weten te houden. Bovendien zijn de batterijen her oplaadbaar.

U kunt er verschillende extra opties bij kiezen:

een klein display op het kastje

We kunnen voor u een klein display op het Antennekastje installeren. Op het display zou u de label nummers kunnen zien en ook of er verbinding is.

Bestuurder-identificatie

Het Antenna systeem registreert alle belangrijke data, zoals: locatie, datum en tijd, vrachtwagen- en containernummer, en of de container is opgehaald of achtergelaten. Optioneel kunt u er voor kiezen om ook de bestuurder-identificatie te laten registreren.

Customers reviews

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support

Of bekijk onze andere systemen

De Smart Waste Vulgraadmeter

De Smart Waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Het Rs Vehicle afvalwagensysteem

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Accello Container ID & Lock systeem

Met de Accello kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.