CONTAINER IDENTIFICATIESYSTEEM

ContiNu is de revolutionaire oplossing voor het geregistreerd inzamelen van bedrijfsafval. Het registratiesysteem zorgt voor een kostenbesparende efficiëntie manier van containerregistratie. Containers van alle merken en soorten opname kunnen geregistreerd worden geledigd. Het doel is om het inzamelen van bedrijfsafval duurzamer, schoner en slimmer te maken met minder CO2 uitstoot en minder voertuigbewegingen. Dit doen wij door een slimme routekeuze, registratietechnologie en weging van het afval.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Continu?
Plan een afspraak in met de accountmanager.

Waarom kiest u voor ContiNu?

Makkelijk in gebruik​

Containeridentificatie is volledig automatisch. Het systeem maakt gebruik van speciale RFID-antennes die op de belading wordt geïnstalleerd om automatisch RFID-transponders op de bakken en containers te detecteren. Er zijn geen aanvullende acties van de beladers vereist en het systeem heeft geen invloed op de gebruikelijke werkprocessen.

De vervuiler betaalt​

Het gebruik van het container identificatiesysteem maakt de implementatie mogelijk de ‘vervuiler betaalt’ afvalinzamelsysteem - op basis van volume en aantal inzamelingen en/of gewicht. Het registratie- systeem is geschikt voor zowel KAM, DIN en EURO opname.

Bewijs van geleverde diensten​

De gegevens over het legen van de afvalbak worden direct naar de server gestuurd en digitaal opgeslagen. Het systeem legt alle handelingen van de belading en de containeridentificatie vast. Het registratiesysteem is geschikt voor zowel KAM, DIN en EURO opname container.

Directe gegevensoverdracht​

Alle gegevens van het registratiesysteem op het voertuig worden draadloos in realtime naar de RSoffice cloud-app verzonden en vervolgens rechtstreeks doorgestuurd naar een eventuele back-office applicatie.​

Voordelen van ContiNu

Automatische identificatie van containers

De containeridentificatie is volledig automatisch doormiddel van speciale RFID-antennes. Er zijn geen aanvullende acties vereist.

Gegevensoverdracht in
real time

De geïntegreerde datacommunicatie van de centrale computer van ContiNu, maakt draadloze gegevensoverdracht in realtime mogelijk.

Akoestische en visuele waarschuwingen

De beladers worden geïnformeerd in geval van ontbrekende of niet-functionele RFID-tags, evenals containers op de zwarte lijst.

Geolocatie van Container leegmaken​

Het systeem registreert GPS-coördinaten voor elke lediging en stuurt de gegevens naar de ContiNu-cloudapplicatie.

Automatische verificatie van de container​

De sensoren detecteren de aanwezigheid van containers op de belading. Van een container wordt de RFID-tag, container aanwezig en container geledigd vastgelegd.

Black list

Het systeem blokkeert containers die op de blacklist staan en waarschuwt de beladers met hoorbare en visuele signalen.

Back up geheugen

Alle geregistreerde gegevens worden opgeslagen in het veiligheidsgeheugen van de centrale computer, waar ze een jaar bewaard blijven, ongeacht of ze met succes zijn ingediend bij de server. 

Detectie van bakken zonder identificatie

Het systeem detecteert automatisch containers zonder RFID-chip en waarschuwt de belader onmiddellijk.

Inzameling volgen via
GPS

GPS-tracking biedt nauwkeurige informatie over de huidige status en locatie van voertuigen voor afvalinzameling, evenals gedetailleerde records van alle rijroutes.

Verbinden met
weegsysteem

Het ContiNu registratiesysteem ondersteunt de integratie van een (dynamisch) weegsysteem dat op het voertuig is geïnstalleerd.

Elektronische melding van onregelmatigheden

Door op de juiste knop te drukken, die aan de achterkant van de belading is geïnstalleerd, kunnen de werknemers verschillende onregelmatigheden melden.

Draadloze upgrade
van software

De ContiNu computer heeft een geïntegreerde OTA-elektronica (Over-the-air-programmering) die draadloze upgrade van besturingssoftware mogelijk maakt.

Contactgegevens

WSS Infocard Systems

Siliciumweg 3,
3812 SV, Amersfoort
T: +31 88 3558100
E: hello@wss.eu

Bel mij terug

Of bekijk onze andere systemen

De Smart Waste Vulgraadmeter

De Smart Waste is meer dan alleen een vulgraadmeter.

Het Rs Vehicle afvalwagensysteem

Registratie van vierwielcontainers is nog nooit zo makkelijk geweest

De Accello Container ID & Lock systeem

Met de Accello kunt u het gebruik van uw afvalcontainers inzien.